President Barack Obama for the american people


Denna sida uppdaterad 2011-03-17 - (Reviderad 2014-04-16)

Hope he can get the strength to develop the U.S. to a state of equality ..

Tyvärr har inte Barack Obama lyckats vrida det
amerikanska samhället mycket närmare social rättvisa.
Fortfarande har inte alla medborgare i USA en statligt förankrad sjukförsäkring.

2011-03-17:
Barack Obama har nu haft en ganska lång inkörningstid som President. Hittills har han inte lyckats vrida USA närmare ett demokratiskt och jämlikt samhälle, som jag och många andra - framför allt US recidents - hade hoppats på. Han har inte haft den rätta kraften och den starka vilja som krävs för att leda USA in på en mer rättvis fördelningspolitik, som gynnar den stora massan av "vanliga" medborgare. Man kan med fog säga att han har visat sig vara för svag och saknar mod att förändra samhället. Han har i stället kopierat en stor del av den förre presidenten Robert W. Bush´s politik vidare. I stället för att satsa på att utveckla USA inrikespolitiskt så fortsätter han att satsa på att föra krig i utlandet.

"Politik är att vilja" (Olof Palme)

2011-02-05:
President Barack Obama är nog det bästa som hänt USA på många år. Tyvärr har han starka högerkrafter (republikaner) emot sig i många frågor, som han försäker få stöd för i sina politiska förslag till sociala reformer såsom allmän sjukförsäkring etc. för de amerikanska medborgarna. Jag håller tummarna för att Obama skall lyckas att föra det amerikanska samhället vidare mot en större demokrati för folket. Jag hoppas också att inte alltför många fler skall falla offer för vapenhysterin innan de styrande fått mod och moral att stifta en hårdare vapenlag.

2011-02-05:
USA är tydligt tveksamt till att ge stöd till den egyptiska demokratiska majoriteten av befolkningen i Egypten för att få bort den förhatliga diktaturen under President Mubarak och att främja en demokratisk utveckling i Egypten. Detta i motsats till de värderingar som de flesta medlemsstater i EU har. När inte de demokratiska krafterna i ett land känner stöd från en stormakt som USA så är det stor fara att de konservativa muslimerna och islamisterna kommer att ta initiativet från den sekulära demokratiska massan och försöka utveckla Egypten mot en religiöst präglad stat. Detta är nog tyvärr symtomatiskt för en regim som inte tänker så mycket på folk och demokrati utan i stället försöker att hålla greppet om marionettregimer för attt kunna få bästa möjliga ekonomiska vinning i världen. I så gott som alla stater i t.ex. Mellanamerika och Sydamerika där USA har stött diktaturer och där folket senare gjort sig av med sina diktatorer i blodiga krig har USA mist sina vänner bland vanliga människor. Mycket beror detta naturligtvis på att USA skickat gerilla för att försöka hålla kvar diktaturen vid makten. Det kanske mest uppmärksammade är gerillarörelsen Contras, som åren 1979 - 1988 förde inbördeskrig mot Nicaraguas socialistiska regering, som hade störtat Nicaraguas president Somoza 1979 i en revolution. Stödet till Contras var att försöka få bort den sittande regeringen för att stödet till diktaturen i Nicaragua.

Källor:
Nicaragua: http://sv.wikipedia.org/wiki/Nicaragua#Somozafamiljen_tar_makten

FSLN ( spansk förkortning för Frente Sandinista de Liberación Nacional): http://sv.wikipedia.org/wiki/Sandinisterna


Contras - USA-rebeller i Nicaragua: http://sv.wikipedia.org/wiki/Contras

Iran-Contras affären: http://sv.wikipedia.org/wiki/Iran-Contras-aff%C3%A4ren

Discovery Channel Documentary - "Conspiracy of Silence" - Banned by USA

Franklin-skandalen
Den man som var ledande inom dennna pedofilskandal var Lawrence E. King, som var förvaltare av Franklingemenskapens "Federal Credit Union" i Nebraska. King blev slutligen dömd för att ha förskingrat 38 miljoner från Federal Credit Union. Lawrence E. King var en a prominent medlem av Republican Party samt verksam inom det religiösa nätverket.
Läs här om den bottenlösa korruptionen och rättsrötan som styrdes från allra högsta nivå i USA: http://en.wikipedia.org/wiki/Franklin_child_prostitution_ring_allegations

Conspiracy of Silence
"Conspiracy of Silence" eller "Franklin-skandalen" är berättelsen om en rikstäckande pedofilring i USA, där man utnyttjade barn som var omhändertagna på ett av de mest välkända barnhemmet "Boys Town" för pojkar. Den ursprungliga Boys Town grundades som ett pojkhem 1921 av Edward J. Flanagan, en romersk-katolsk präst som arbetar i Omaha.
Boys Town: http://en.wikipedia.org/wiki/Boys_Town_%28organization%29

Detta nätverk av hallickar bestod av religiösa ledare och Washingtonpolitiker. Lawrence E. King var den ledande personen som skaffade fram pedofiloffren, som bestod av både pojkar och flickor i åldrarna från ca. 12 år och upp i 20-årsåldern. Dessa barn flögs till Washington DC i Lawrence E. King´s privata flygplan för sex orgier. Det förekom även att någon inbjöds till Vita Huset vid några tillfällen. Dessa pedofiloffer flögs också till olika delar av USA , där de beställts av rika och mäktiga män för att deltaga i sexuella orgier. Vid dessa orgier förekom både droger av alla de slag och alkohol vilket bjöds barnen. Det förekom även våld i samband med övergreppen. King lär enligt vittnesmålen varit den mest våldsamme bland de homosexuella männen. Många barn blev kränkta när de klädda i bara underkläder och en bit kartong hängande från halsen när de auktionerades ut till utlänningar i Las Vegas, Nevada och Toronto, Kanada. De prominenta medlemmarna i pedofilringen hade tillgång till de högsta nivåerna av USA:s regering.

Avslöjandet - vittnesmålen -hoten - dödsfallen
Nebraskas lagstiftare var nära att avslöja pedofilringen 1990, men dess avslöjande hade potential att producera politiska chocker upp i högsta toppen i USA. Flera av offren vittnade själva om övergreppen, men i stället för att få hjälp av de rättsvårdande myndigheterna så ifrågasattes de och i stället motarbetades, hotades och lagfördes dessa. Lagstiftarnas arbete resulterade i flera mystiska dödsfall genom flygplanskrasch, påstådda självmord m.m. Hela detta kriminalfall präglades av en överväldigande korruption av federala och lokala myndigheter, inklusive CIA, FBI, Secret Service och Justitiedepartementet. På alla nivåer i USA:s myndigheter arbetades beslutsamt för att förtrycka alla vittnesmål och man försökte att mörklägga det kriminella nätverket. Uppenbarligen var det sådant sprängstoff som kunde spräcka hela regeringen och dra med sig olika myndigheter i landet.

Sändningsrätten tillbakadragen
"Conspiracy of Silence" är en dokumentär om människohandel med barn i USA, som skulle sändas i Storbritannien på Discovery Channel den 3 maj 1994, men sändningsrätten drogs tilbaka av Discovery Channel. Programmet var redan listat i hela USA i TV Guiden för 30 April - 6 Maj och i nyhetspressens bilagor. I sista minuten innan sändning hotade okända kongressledamöter TV-Kabel-industrin med restriktiv lagstiftning om denna dokumentär sändes.Nästan omedelbart köptes alla kopior av okända personer, som fick rättigheterna till dokumentären i syfte att förstöra alla kopior. En kopia av denna video lämnades anonymt till den tidigare Nebraskasenatorn och advokaten John De Camp, som gjorde den tillgänglig för den pensionerade FBI-chefen Ted L. Gunderson. Trots att videokvaliteten inte är av högsta kvalitet är det här bandet en storsäljare vad som framgår av de berörda deltagarna.Discovery channel och Yorkshire Television blev återbetalda för 1/4 till 1/2 MILLION dollars produktionskostnader.
DETTA ÄR PROGRAMMET DE INTE VILLE ATT DU SKULLE SE!"

Hemsida om Franklin-skandalen:
http://www.franklinscandal.com/index.html
På denna hemsida finns också länkar till filmen, som är 59 minuter lång. Filmen har aldrig blivit tillåten att sändas på TV.


Religiogustos - mot religöst bigotteri. För en ateologisk rationalism.
http://religiovakt.wordpress.com/category/skandal/

Härunder har jag länkat till några olika filmer som belyser händelserna i New York den 11 september 2001, när de båda tornen på World Trade Center (WTC) samt en tredje byggnad (WTC 7) rasade.
Vad var det som orsakade att dessa tornen så snabbt kunde rasa?

Här finns också filmer som belyser superhemliga sekter i Amerika, där mäktiga män samlas i hemliga möten.
Vad är det egentligen som pågår bakom kulisserna, som inte de vanliga medborgarna har insyn i.
Kan man verkligen lita på världens mäktigaste män?

 

9/11 Mysteries: Demolitions: https://www.youtube.com/watch?v=2O7LwySqtr4 (1 tim 35 min)

Alex Jones´ Prisonplanet.tv: /http://prisonplanet.tv/

Loose Change: http://lc911finalcut.com/
In Plane Site: http://www.911inplanesite.com/
Painful Deceptions 911: https://www.youtube.com/watch?v=0hWhvRBjbko
Om Bohemian Grove, som är en skog där medlemmar samlas:
Info om den hemliga orden "Skull and Crossbones group at Yale University":
Info om "New World Order":
F.d. presidenten Georg Bush talar om "New World Order" i ett tal till USA:s kongress den 11 september 1991: http://www.youtube.com/watch?v=7a9Syi12RJo

Video om "New World Order Bilderberg Group": http://www.youtube.com/watch?v=Y6Z0eCz0pF4
Info om svenska ordenssällskap: http://www.arnell.cc/listor.htm
Stanley Kubrick: Regissören som gjorde flera uppmärksammade filmer:
En film om en sekt: Spännande - bl.a. gruppsex, nakendans etc.
http://sv.wikipedia.org/wiki/Eyes_Wide_Shut
http://www.imdb.com/title/tt0120663/

Blackout for press freedom in Hungary
Blackout a sajtószabadságért Magyarországon

On the 21st of December the party holding the majority of the Hungarian parliament voted in favor of a new media law that is a collection of some of the most oppressive and undemocratic laws from all over Europe and with some worrying changes.

A december 21 fél üzem többsége a magyar parlament megszavazta az új médiatörvény , hogy van egy gyujtemény néhány leginkább elnyomó és antidemokratikus törvények egész Európában , és néhány aggasztó változásokat .